Julgran - bästa julgranen - plastgran - julgran plast

Tester på bästa julgranen 2021

Nu börjar det bli dags att ta in julgranen igen. Alltid lika mysigt. Vad som inte alltid är lika roligt är att ta hand om den. Barr måste plockas upp och sen ska du vattna den tillräckligt mycket och så vidare. Tycker du att det är för mycket jobb, blir för dyrt att köpa en ny julgran varje år eller tillhör du dem som har allergier? Ja, då är en naturtrogen plastgran perfekt för dig. 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig julgranen bäst i test NU!


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig julgranen bästa budgetval NU!


Plastgran

Julgranen i plast är främst ett amerikanskt fenomen. Det blir dock alltmer vanligt eftersom det kräver minimalt med underhåll och gör det enkelt att hålla vardagsrummet prydligt och fritt från barr. Plastgranen kan verka tråkigt men lyckligtvis så har även den konstgjorda plastjulgranen kommit långt i sin utveckling. Många konstgjorda julgranar lyckas ge intrycket av en äkta gran så julstämningen verkligen kan infinna sig. Förutom att du årligen slipper ta dig ut och köpa en gran så är även den konstgjorda julgranen en långsiktig investering. Du kan även säga adjö till den halvt farliga transporten av granen hem till dig. En plastgran är även väldigt enkel att sätta upp. 


Säkerhetsriskerna som en traditionell julgran för med sig är många. Från brand till allergi - ja listan kan nämnas lång. Du slipper alla dessa risker med plastgranen tack vare dess material som varken kommer börja brinna eller ge dig allergier. 


Om du är orolig för att julkänslan ska försvinna så kan du ta det lugnt. Flera konstgjorda julgranar är designade för att de ska se väldigt naturtrogna ut. Dess grenar är jämnt fördelade och prydda med tusentals realistiska nålar för att få den naturtrogna känslan. 
Plastgran bäst i test 2021

Efter att ha tagit del av de få experttest som finns ute om konstgjorda julgranar samt att vi hört vad konsumenterna tycker så blir valet enkelt. Den bästa konstgjorda platsgranen 2021 är Star Trading Minnesota.  

Bästa julgranen 2021 - Star Trading Minnesota

(Klicka på bilden för mer information om det lägsta priset just nu!)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 18 september 2021

De bästa priserna på Star Trading Minnesota


Star Trading har en lång historik av att göra bra och snygga inredningsprodukter av hög kvalitet, och deras julgranar är det samma historia. Med Larvik-granen får du en 210cm hög gran som är fyllig och väldisponerad. Granen är även flamsäker för att minska risken för att en brand ska utbryta i granen. 


Granen levereras i 3 delar som är lätta att montera. Skulle du inte vara helt nöjd med grenvinkeln när den är färdigmonterad går detta lätt att justera. När monteringsprocessen är klar kan du njuta av en julgran som har hög jul-faktor och ger, trots materialet, känslan av en riktig, genuin, julgran. 


Med granen levereras även en färdig grenbelysning av LED som har en livslängd på 10.000 timmar. Gott om nog för flera vintersäsonger. 


Detta säger konsumenterna om platsgranen

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


"Mycket fin gran! Den är fyllig och ljuset är också mycket bra. Frakten gick superfort!" 


"Granen är underbar!!!" - Esther


"Jag älskar denna granen.. tog nyss emot den och har fluffat till den. Den är så vacker och lätt att montera ihop." 


"Väldigt verklighetstrogen gran. Storleken och formen på grenarna varierar vilket ger det en naturlig look. Efter att ha arrangerat grenarna så kan du få till en riktigt snygg form. Jag köpte till ett par talldoft-pinnar och alla mina vänner trodde det var en riktig  gran." 


Här köper du testvinnaren till bästa pris

Buildor säljer just nu Star Trading Minnesota för 1957 kr. Frakten ingår i priset.

1957 kr är det lägsta priset just nu för Star Trading Minnesota!


Låna pengar, Bäst i test Guiden hjälper dig
Julgran bästa budgetval 2021

Prisvärd julgran - Star Trading Kalix

(Klicka på bilden för det bästa priset just nu!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 18 september 2021

De bästa priserna på Star Trading Kalix 195cm


Star Trading Kalix är en 195 cm hög julgran som säkrar julstämningen. Med rätt pyntning och detalj kan denna gran bli otroligt vacker. Det är en realistisk plastjulgran som är enkel att få på plats. Julgranen kommer i 3 delar och är enkel att montera. Även foten följer med. 

 

En god balans av kostnad, flexibilitet och realism. Med inbyggd LED-belysning får du ut 10.000h innan det är dags för byte av slinga. Tack vare en smart lösning sätts belysningen på när du monterar granen vilket gör den otroligt enkelt att installera. Det varma ljuset kan dessutom konfigureras för att antingen blinka eller vara statisk. Ljusslingan har en timer där den är på i 6h och sedan av i 18h. 

 

Med generösa mått på 195cm (höjd) x 105cm (diameter) fyller den prydligt upp ett hörn i vardagsrummet. Star Trading Kalix är gjord i plastmaterialet PE vilket ger en bättre illusion som kan lura dina besökare.


Detta säger konsumenterna om julgranen

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi även reda på vad konsumenterna tycker om sin produkt, här kommer några exempel; 


"Julgranen är vacker och med lite fluff." 


"Överträffade förväntningar!"


"Denna julgran är GORGEOUS!!!"


"Julgranen ser mycket vacker ut när du ger det lite tid och omsorg. Se till att fluffa till barren efter behov."


"Trevlig julgran för detta pris."


"Mycket vacker julgran, och fina detaljer tack vare lamporna."


"Enkel att sätta ihop och mycket vacker."


"Bra kvalitet och enkel att montera."


"Vacker julgran"


Här köper du julgranen till bästa pris

Hos GardenStore kan du köpa Star Trading Kalix 195cm för 779 kr. Frakt ingår i priset.

779 kr är det lägsta priset just nu för Star Trading Kalix 195cm!

Amazon säljer Star Trading Kalix 195cm just nu för bara 1004.61 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.Testvinnare julgran - Experternas omdömen

Tyvärr finns det inte så många tester tillgängliga om julgranar idag. Vi har därför lagt extra fokus på vad konsumenterna tycker, det är ju trots allt de som har bäst erfarenhet av en produkt. När fler experttester kommer ut så kommer de att dyka upp här nedan.


Expressen, November 2019: testade 5 julgranar där granen från Plantagen tog hem förstaplatsen med motiveringen att den har fylliga grenar och erbjuder roligt belysningsalternativ. Den prisades också för julstämningen som den för med sig.
Så tar du hand om din julgran

Oavsett vilken gran du väljer, vare sig det är en "riktig" rödgran eller en kungsgran så gäller det att du ger den näring och omsorg för att den ska klara sig bra och barra så lite som möjligt tills tjugondag knut. 


  • Ställ julgranen i ditt garage för att låta den vänja sig vid inomhusklimatet.
  • Såga av en bit av granens stam innan du sätter den i julgransfoten med vatten, gör detta snittet så jämnt som möjligt.
  • Glöm inte att fylla på med vatten, den dricker mer än vad du tror, framförallt i början.
  • Lägg inte i några tillsatser - rent vatten är det effektivaste medlet för att behålla granens kvalitet.


Tips på hur du tar hand om granen.

Vi på Bäst i test Guiden önskar dig en god jul och gott nytt år!

 
Tips 1: Önskar du låna pengar till ditt inköp eller om du planerar att köpa någon annan dyr produkt har vi även ett test om bästa lånet.


Tips 2: Om du letar efter julklappstips kan vi också tipsa dig om att läsa vårt test om el-tandborste eller varför inte testet om den bästa snöslungan.

 

Tips 3: Om du har bestämt dig för att köpa en riktig julgran men saknar julgransfot vill vi tipsa dig om att läsa vårt test där vi korar den bästa julgransfoten just nu!


Tips 4: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående julgranar. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa julgranen till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!


Philip Andrén

Bäst i test: Julgran

Testet skrevs och uppdaterades senast