Epilator bäst i test

Epilator bäst i test 2022

Om du ska köpa en epilator och vill ha den bästa epilatorn så har du kommit rätt! På den här sidan har vi gjort test på epilator och tagit fram "epilator bäst i test 2022" och var du kan köpa den till bäst pris. Du får också veta vad konsumenterna tycker om testvinnaren!

 

Allt detta har vi sammanfattat åt dig på den här sidan så att du kan undvika dåliga felköp och få den bästa epilatorn till bästa pris direkt!

 

Jag vet redan vad jag behöver, visa mig epilator bäst i test NU!

 

Därför bör du ha en epilator

Fördelarna med en epilator är att den är lätt att använda och att den tar bort hårstrån ända ner från roten, vilket innebär att det tar lång tid för hårstrån att komma åter (2-4 veckor). En epilator är alltså inte som en vanlig rakhyvel som du måste använda dagligen för att du ska känna dig slätrakad. När håren plockas upp får du inte taggiga hårstubbar som det är när du rakar dig med en rakhyvel.

 

Flera fördelar med att använda en epilator är att håren som växer tillbaka är både mjukare och färre och efter flera användningar blir håren både lättare och färre. Man kan jämföra en epilator med många pincetter som drar ut håret. Det finns många personer som tror att epilatorn kan skada eftersom det kan vara lite obehagligt först, men de flesta vänjer sig vid känslan ganska fort och epilatorn skadar dig inte. Nu är det viktigt att komma ihåg att vi har olika smärtnivåer, så här kan bara du veta om känslan är ok för dig.

 

Det finns olika epilatorer på marknaden, både för dig med torr hud och de som är vattentåliga och kan användas i duschen. På detta testet har vi valt att titta på en epilator som kan användas på både våt och torr hud.

 

Tips för att ta bort hår med epilator för bästa resultat:

 • Ta en varm dusch innan du börjar. Då öppnar du porerna och det är lättare att ta bort hårstrån och det blir mindre smärtsamt.
 • Om du har väldigt långa hårstrån måste du klippa dessa först.
 • Sträck ut huden du epilerar, då blir epileringen mer exakt.
 • Dra epilatorn mot hårväxtens riktning.
 • Gör gärna epilering på kvällen. Huden kan bli röd och irriterad och kan behöva vila efter epileringen.
 • Under armarna och bikinilinjen är huden väldigt känslig, så var extra försiktig här.
 • Avsluta behandlingen med en mild fuktgivande lotion.

 Epilator test - Braun Silk Épil 9 

Den bästa epilatorn 2022 är Braun Silk épil 9. Braun är ett varumärke som är känt för att producera bra hårborttagningsprodukter, så det är ingen överraskning att de vinner titeln "bäst i test epilator". 


Bästa epilator just nu - Braun Silk -épil 9

(Klicka på bilden för mer information om bästa priset!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 1 juli 2022

De bästa priserna på Braun Silk-Epil 9-720


Braun epilator Silk-épil 9 9-720 är den som är bäst i test. Den är för kvinnor med ett brett, rörlig huvud för en enklare och mer effektiv hårborttagning. Den ger dig en silkeslen rakning/epilering som varar i flera veckor. Den är 100% vattentät vilket innebär att du med fördel kan använda epilatorn i duschen eller i badrummet om du vill. Braun säger att det är praktiskt taget smärtfritt vid frekvent användning i vatten.

 

Epilatorhuvudet är brett och tar bort håret ner till 0,5 mm snabbt och effektivt, med det breda huvudet går det snabbare än någonsin att få lena ben. Rak och trimmerhuvudet gör att Silk-épil även går att använda vid känsliga områden. I och med det lutbara huvudet kan du även komma åt i svåra områden och till och med ta bort hårstrån på bland annat knäna och under armarna.

 

Braun Silk-épil har SmartLight som lyser upp det område du ska behandla. Den har också en SensoSmart-teknik som lyser rött när du trycker för hårt.

 

Detta får du när du köper epilatorn:

 • Rakhuvud
 • Trimmertillbehör
 • Rengöringsborste
 • Förvaringspåse
 • Laddare


Braun Silk-épil 9 är bäst i test eftersom du får en massa bra tillbehör, den är vattentät, gör mindre ont och ger dig ett resultat likt en riktig vaxning. 


Här köper du bästa epilatorn till lägst pris

MediaMarkt säljer Braun Silk-Epil 9-720 just nu för bara 712 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

712 kr är det lägsta priset just nu för Braun Silk-Epil 9-720!

Apoteket MEDS säljer Braun Silk-Epil 9-720 för 995 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Komplett säljer just nu Braun Silk-Epil 9-720 för 999 kr. Frakten ingår i priset.

Hemmy.se säljer just nu Braun Silk-Epil 9-720 för 1090 kr. Frakten ingår i priset.

Apotek Hjärtat säljer Braun Silk-Epil 9-720 för 1127 kr. Frakten är inkluderad i priset.

CDON.COM säljer den just nu för 1168 kr när du klickar här, och frakten hem till dig ingår i priset.

Proshop säljer den för 1171 kr. Frakten ingår i priset.

Lyko säljer Braun Silk-Epil 9-720 för 1195 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.


Det här säger konsumenterna om Silk-épil 9 9-720

Tyvärr finns det inga experttester på epilatorer, så den här gången har vi lagt extra vikt vid vad konsumenterna tycker om de olika epilatorerna på marknaden.

 

Konsumentrecensionerna är också de viktigaste, tror vi, det är trots allt vanliga konsumenter som vet hur epilatorn fungerar i vardagen och vad vi kan se är att konsumenterna är nöjda med sin Braun Silk-épil 9 9-720 – till och med mycket nöjda!

 

Här kan du se några exempel på vad konsumenter som redan har köpt och använt epilatorn tycker om den;

 

"Helt super. Huden blir len och mjuk och håller länge, när håret växer ut är stråna mjuka och inte taggiga som efter en normal rakning. Jag rekommenderar att du duschar före användningen."

 

"Sedan jag köpte den för 2 veckor sedan har jag använt den mycket. Både på benen, armarna och under armarna, och det fungerar helt fantastiskt! Den drar ut håret utan att behöva gå över samma områden för många gånger, och tar de flesta av de små osynliga hårstråna också. Mycket nöjd! "

 

"Tar till och med bort superkort hår, smärtfritt. Låter också relativt lite jämfört med andra epilatorer jag har haft. Fantastiskt att den också kan användas i duschen. Lätt att rengöra. Sammantaget väldigt bra!"

 

"Den här var fantastiskt bra. Fann att min gamla epilator var väldigt dålig jämfört med denna. Mycket bra resultat. Dessutom tar den bort strån snabbt och bra, så du behöver inte spendera lång tid på jobbet."

 

"För dig som behöver en pålitlig och enkel epilator är detta den bästa epilatorn. Inte många onödiga tillbehör som du aldrig använder och som bara tar plats. Jag har använt epilatorn i många år och den här är vinnaren för mig."

 

"Jag har använt den i tio år nu. Efter så många behandlingar är håret är inte längre så starkt att de ens blir synligt när de växer upp."

 

"Lätt att använda. Det gör ont under armarna men annars ok."


"Jag gillar den här epilatorn väldigt mycket. Det är min andra epilator från samma märke. Mycket bra epilator. Det är lätt att använda den och den tar bort allt hår på behandlingsstället. Hår som kommer tillbaka är silkesmjukt. Rekommenderar det till alla :-) "

 

”Använt silkeepil i cirka 15 år och är en del av min vardagliga rutin. Det är ett "måste ha" i vardagen. Superbra epilator för ben, intim zon och under armarna. Nu används den också på min pojkväns rygg!"

 

"Köpte nyligen den här epilatorn och den är fantastisk, tar bort hårstrån från roten så det tar lång tid innan de kommer tillbaka och den är uppladdningsbar så behöver inte en massa batterier.”

 

"Jag har nu testat epilatorn på alla delar av kroppen, det fungerar väldigt bra och är lätt att använda. Den klipper mycket tätt och jämnt, även de tunnaste och kortaste hårstråna. Supernöjd! "

 

"Suuper bra epilator som tar bort mitt mörka hår, trevligt att vara hårlöst :) rekommenderas!"

 

"Jag köpte epilatorn för två veckor sedan och är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt att jag köper den här produkten."

 

 "Det gör mindre ont än jag trodde det skulle göra. Speciellt med massagedelen, även om den inte tar de kortaste hårstråna. Men det finns en del för det också! Benen är blir hårlösa utan problem, medan håret under armarna, låren och bikinilinjen är smärtsammare. Men det fungerar :-) "

 

"Batteriet håller länge mellan varje laddning och håret tas bort fint. Jag har upplevt att andra epilatorer" fluffar ", men den här känns helt fantastisk."


Bästa epilator~ Silkeslena ben med den bästa epilatorn ~
Tips 1: Letar du efter en rakapparat kan du läsa om den bästa rakapparaten här! Här kan du läsa om den bästa rakhyveln! Vi har också ett test om massagepistol bäst i test.

 

Tips 2: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har epilator rea REA på testvinnaren. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = epilator bäst i test till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!
Vanliga frågor och svar

 • Hur fungerar en epilator?
  En epilator avlägsnar håret från rötterna till skillnad från en rakhyvel som endast "skär av" hårstråna. Man kan likna en epilator vid flera små pincetter som drar ut hårstråna vilket gör att de växer tillbaka mycket långsammare, tunnare och finare.
 • Vilken epilator är bäst?
  Vi på Bäst i test Guiden har listat Braun Silk-épil 9 9-720 som den bästa epilatorn 2022.
 • Hur länge håller epilering?
  Resultatet av epilering håller i upp till 4 veckor. Många upplever även att den totala hårväxten minskar med tiden som epilatorn används.

Populära tester inom kategorin hälsa & personvård


Anita Carlsen

Bäst i test: Epilator

Testet skrevs och uppdaterades senast