Handla på nätet

Det är verkligen en djungel när man ska köpa något nytt, inte minst när det handlar om att handla på nätet. Tidens melodi är att vi ska ha valfrihet och kunna bestämma precis allt i våra liv.


Och valfrihet är bra! Det är viktigt! Och det är väldigt skönt! Men, det kan också bli stressande i vissa situationer. Rädslan att fatta ”fel” beslut blir så överhängande att man kanske inte vågar göra något val alls. Eller att man lägger ned massa tid på att försöka hitta det bästa att köpa, för att några veckor senare komma fram till att det kanske i alla fall inte var något vidare beslut.

 

Enklare att handla online

Vad vi vill bidra med på denna sajt, är att servera dig det bästa som finns att erbjuda just nu! Vi gör det enklare för dig att handla online, men du har förstås också möjlighet att besöka en fysisk butik i din närhet för att undersöka produkterna lite närmare innan ditt köp.

 

På vissa sidor har vi även länkar till butiker där produkterna finns att handla online, men även här är vi väldigt selektiva i våra val. De leverantörer som finns på våra sidor, är såna som är bra och pålitliga enligt tidigare kunder och konsumentverket. Och som dessutom har en väl fungerande kundtjänst för reklamationer och problemlösning. Med andra ord är det inte bara den bästa produkten du ska få tips på, utan också förslag på tillförlitiga platser där sakerna går att handla på nätet.

 

På dessa sidor finns en knapp som ser ut så här: Tips på bäst pris

Där pekar vi ut det ställe som vi just nu rekommenderar dig att handla, efter att vi tagit hänsyn till både pris och typ av leverantör.


Istället för kilovis med reklamtidningar, manipulerande säljare eller oändligt långa listor med priser och jämförelser på nätet (och det finns många sådana) så sammanställer vi allt till dig och pekar på de bästa val som du kan göra idag, både när det gäller produkt, pris och leverantör.


Visst – det är en sanning med modifikation eftersom det ju alltid finns något bättre, för dem med tjock plånbok och obegränsade ekonomiska resurser. Men det val som vi pekar på här är det bästa idag, med tanke även på prislappen och vad du får för pengarna.


Sedan är det viktigt att trycka på ordet ”idag” i meningen ovanför, eftersom utvecklingen av produkter och tjänster snabbt går framåt. Men vi uppdaterar ständigt Bäst i test Guiden åt dig så att du alltid tar tillgång till relevant, aktuell och pålitlig information.

 

Du som vill ha extra tips går med fördel med i vår Facebook-grupp. Då får du information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på sakerna som finns på denna sajt. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa produkten till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig i fortsättningen.

 

Och genom att fylla i din mailadress under den röda pilen, slipper du att själv bevaka när vi gör uppdateringar! Smidigt, smart och förstås helt gratis!

 

Gör smartare köp på nätet

Vad vi vill bidra med är att du efter inköpet ska känna dig nöjd med din produkt eller tjänst och känna att det var värt pengarna. Och kom ihåg att du nästan alltid tjänar på att handla online på nätet.

 

Fortsätt nu genom att välja någon av de produkter som finns i menyn. Oavsett om du ska köpa sommardäck, vill ha tips på en bra laptop eller vill läsa tester på strykjärn så hoppas vi att du får värdefull information inför ditt beslut.