Styling bäst i test

Här hittar du omfattande jämförande tester och guider som hjälper dig skapa din personliga stil med hjälp av de bästa stylingprodukterna just nu. Vi förstår vikten av att hitta rätt produkter för att du ska framhäva din stil! 


Våra tester inkluderar olika hårstylingsverktyg som hårfönar, plattänger och locktänger som gör det enklare för dig att skapa den frisyr som passar dig och din stil allra bäst. Här hittar du de bästa produkterna som hjälper dig mot detta mål, oavsett om du vill ha rakt och slätt hår eller lockigt och böljande. 


För dig som gillar makeup hittar du även vägledande guider till de bästa kosmetika-produkterna som concealer, mascara, ögonfransserum och ögonfransböjare. Här hittar du de bästa produkterna som gör att din makeup håller hela dagen. Och om du gillar manikyr har vi också ett test på den bästa UV-lampan för naglar, som ser till att nagellacken håller länge.


För att många stylingprodukter verkligen ska göra jobbet krävs det dock att du har en bra grund. Hudvård, och framförallt ansiktsvård, är därför väldigt viktigt. Och för att hjälpa dig hitta de bästa och mest prisvärda hudvårdsprodukterna har vi därför tagit fram noggranna guider och jämförande tester på även dessa produkter, däribland, ansiktsborstar, dagkräm och antirynkkräm för att du ska hitta det bästa för din hudtyp. 


När det gäller styling är det viktigt med kvalitet så produkterna håller hög kvalitet och håller länge. Läs våra tester här nedan och få reda på vilka som är bäst i test.