bästa brun utan sol - bäst i test brun utan sol

Bästa brun utan sol 2021

Saknar du din sommarbränna och letar efter den bästa brun utan sol produkten just nu? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst alla aktuella tester som presenterats den senaste tiden i tidningar, från testlabb och på internet. Och inte nog med det!


Vi har också tagit reda på vad konsumenterna tycker om de olika produkterna som finns att köpa just nu. Allt för att hitta den bästa brun utan sol produkten som ger den riktigt fräscha looken. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida, så att du kan undvika dåliga och kostsamma felköp. 


Jag vet redan allt jag vill veta - visa mig den bästa NU!


Tips för bästa resultat med brun utan sol:

  • Peeling - rengör huden först. För ett längre resultat, skrubba bort det översta lagret med döda hudceller. Det gör att färgen fäster bättre. 
  • Använd fuktkräm - brun utan sol tenderar att tränga in i torra områden i huden och därmed bli ojämn. Smörj därför in med fuktighetskräm efter rengöring. Kom ihåg att låta krämen sjunka in innan du applicerar brun utan sol. 
  • Undvik missfärgning på naglar - det är lämpligt att göra grundläggande arbete på dina naglar för att undvika missfärgning. Applicera därför lite glanslack på dem. 
  • Skydda dina händer - använd antingen plasthandskar eller tillhörande appliceringshandske för att undvika missfärgning på dina händer. Kom ihåg att tvätta händerna väl med jämna mellanrum om du inte använder handskar för att slippa orangea handflator. 
  • Applicering - se till att du har gott om tid och var försiktig när du applicerar. Gör vanliga cirkulära rörelser och ta en kroppsdel i taget. För områden som är torra eller har tjock hud (knän, armbågar, fötter och händer) så behöver du inte applicera lika mycket. 
  • Vänta - torktiden varierar från produkt till produkt men vänta minst 5 minuter innan du sätter på dig kläder igen - helst ännu längre. Och vänta minst 8 timmar innan du duschar för bästa resultat. Använd inte för mycket tvål för att bevara färgen. Klappa huden torr med en handduk och håll den fuktig med lotion.

Bästa brun utan sol 2021 - bäst i test

Efter att ha sett till vad experterna och framförallt konsumenterna tycker är bäst i test blir valet enkelt. Den bästa brun utan sol-produkten just nu är Ida Warg Self-Tanning Mousse


ida warg self tanning mousse - naturlig och fläckfri färg

Bästa brun utan sol just nu - Ida Warg Self-Tanning Mousse

(Klicka på flaskan för mer information om lägsta pris just nu!)


Gilla 0 Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 26 februari 2021
De bästa priserna på Ida Warg Self-Tanning Mousse

 


Ida Wargs Self-Tanning Mousse är en vit doftlös mousse som är enkel att applicera. Eftersom att det är en vit mousse är det också enkelt att se var du har applicerat samt var du har missat att applicera. Resultatet blir då en, fläckfri, fin brun färg utan toner av orange.


Du får snyggt resultat på endast 3h och då är det viktigt att du undviker kontakt med vatten. Den innehåller 100% naturligt DHA och återfuktar din hy i ca 48h. 


Produkten är 100% veganvänlig


Här köper du testvinnaren till bästa pris
Detta säger experterna

Damernas Värld: gjorde ett test över de bästa Brun utan sol-produkterna och i deras test tog Ida Warg Self-Tanning Mousse hem en andraplats med sina 4,9 poäng. Deras recensent skriver bl.a. "Ger perfekt gyllenbrun färg, utan dragning åt orange. Resultatet höll nästan en hel vecka". Den brun utan sol-produkt som presterade bäst enligt Damernas Värld blev Saint Tropez Water Gel


Modette: testade Ida Warg Self-Tanning Mousse och gav den 5/5 i betyg! Om bus-produkten skrev de "Denna mousse är fantastisk och ger ett snyggt och naturligt resultat". De tipsade även om att använda den medföljande handsen för bästa resultat. 


YouTube: på Ida Wargs egna YouTube-kanal kan du få reda på mer information om hennes brun utan sol samt få svar på alla möjliga frågor som du har om produkten. 


Detta säger konsumenterna

Som vanligt nöjer vi oss dock inte med att bara se till experttesterna, utan vill också veta vad användarna tycker. Det är ju trots allt de som oftast har längst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel; 


"Enkel att använda och ger en snygg solbränna."


"Denna BUS är den bästa jag har testat Ger en fin solkysst färg och en fantastisk lyster =) Rekommenderar verkligen denna."


"Ida har lyckats ta fram en BUS som inte luktar illa. Lätt att applicera med handsken och ett jämnt resultat."


"Gillar verkligen färgen denna bus ger! Lite förvirrande först då moussen är vit men efter ca ett dygn hade jag fått en lätt solbrun färg som blev skitsnygg när jag applicerade ytterligare ett lager! Gillar att den ger lite gradvis färg och att man inte blir orange. Rekommenderar! Och extra många plus i kanten för att den inte har parfym!"


"Älskar denna! Brukar annars ha känslig hy och ingen annan BUS har funkat men denna funkade. Blev dessutom väldigt fin färg, luktade inget och torkar in snabbt! Rekommenderar!"


"Fin färg smälter in snabbt i huden perfekt med handsken till."


"Väldigt lätt att applicera, luktar inget och fick superfin färg av den. Kommer absolut köpa igen!"


"Lätt att applicera huden, huden känns mjuk och len efter. Ger fin färg. Använde handske till."


"Tar man gör tjockt lager blir man lite gul. Tunt lager rekommenderas."


brun utan sol - bästa brun utan sol


Behåll din solbränna med den bästa brun utan sol-produkten!Tips 1: Om du vill ha de bästa ögonfransarna kan du läsa vårt test om det bästa ögonfransserumet här!


Tips 2: För dig som gärna kombinerar sommarhy med sommarlockar så hittar du den bästa locktången här!


Anita Carlsen

Bäst i test: Brun utan sol

Testet skrevs och uppdaterades senast