Tester på bästa myggfångaren - myggfångare bäst i test

Test på bästa myggfångaren 2020

Sitter du också i kvällssolen och plågas av myggor? Letar du efter det bästa myggskyddet och vill veta vad tidningar, experter och vanliga konsumenter tycker är bäst? Då har du kommit helt rätt! Oavsett om du ska ha en enkel eller större myggfångare, har vi läst och samlat alla aktuella tester på myggfångare här så du får det bästa myggskyddet.

 

Vi har också som vanligt lyssnat på vad de svenska konsumenterna tycker om sina myggfångare för att få myggfritt. Allt har vi sedan sammanställt på denna sida, så att du enkelt ska kunna köpa rätt myggfångare direkt och undvika jobbiga och kostsamma felköp.

 

I detta test listar vi två testvinnare. En mindre och billigare myggfångare som är perfekt för terrassen eller utflykten och en större dyrare myggfångare för dig med en stor tomt med mycket mygg.

 

Gå direkt till den lilla myggfångaren för små ytor!

 

Gå direkt till den stora myggfångaren för stora tomter och ytor!

 

Så får du det myggfritt

Nu under sommarperioden ser vi alla fram emot att sitta ute i kvällsolen. Tyvärr sammanfaller detta ofta med mygg. Är du väl förberedd så finns det myggmedel att applicera, myggspiraler och andra myggskydd men ofta så räcker inte dessa till.

 

Turligt nog finns det en lösning - MYGGFÅNGAREN!

 

Med myggfångaren blir dina sommarkvällar mer behagliga samtidigt som du slipper otrevliga bett som kliar.

 

På marknaden finns det lite olika varianter av myggfångare. De mindre, och billigare, fungerar oftast väldigt bra men om du bor nära skog eller bor i ett myggtätt område är de större varianterna att rekommendera. Vi har därför tagit fram två vinnare, en för de mer temporära myggproblemen, och en för de mer långvariga (för dig med större ytor).

 

 
Bäst i test - Myggfångare

Väger vi samman experternas tester och konsumenternas omdömen får vi ett tydligt resultat. Vi utnämner Thermacell MR300 till bästa myggfångaren just nu!

bästa myggfångaren - Thermacell MR300

Bäst i test bland enkla myggfångare - Thermacell MR300

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset på produkten)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 25 september 2020

 

 


Thermacell MR300 är ingen myggfångare i dess klassiska bemärkelse utan är mer av ett portabelt myggskydd. Den passar därför väldigt bra till balkongen eller till dig som är ute i naturen på picknic och så vidare. Thermacell MR300 har en butangaspatron som värmer upp en typ av matta vilket frigör ett ämne som myggor avskyr, vi människor känner dock ingen doft. Ämnet är d-Alletrin och är godkänt av Kemikalieinspektionen. Dock så ska medlet inte andas in, så det gäller att hålla små händer borta.

 

Mattan som frigör ämnet håller i ca 4 timmar, så om du ska ut och vandra rekommenderas det att du tar med dig fler stycken så du kan fylla på.

 

Apparaten skapar en myggfri-zon på cirka 20 kvadratmeter och den klarar av normal till riklig mängd av mygg. Myggorna tar inte skada av medlet utan håller sig enbart undan.

 

Thermacell MR300 är perfekt för dig som rör dig mycket ute i myggtäta områden. Den är liten, lätt att ta med och får plats i en ryggsäck.

 

Här köper du myggfångaren till bästa pris
 

Testvinnare 2 - Stora myggfångaren

För dig som har större myggproblem eller helt enkelt har fått nog av mygg så har vi tagit fram en testvinnare på en myggmaskin som hjälper dig att få myggfritt på en stor yta.

Myggmaskin som gör tomten myggfri


Bäst i test - stor myggfångare - Mosquito Magnet Pioneer

(Klicka på bilden för att få mer information om bästa priset på produkten)


Se dagens aktuella pris

 

 

Här köper du testvinnaren:

Aktuella butikspriser per den 25 september 2020

 


Mosquito Magnet Pioneer är myggornas fiende Nr.1. Den klarar av alla väder och gör upp till 4000 kvadratmeter myggfritt. Den luktar inte och låter ingenting men reducerar myggpopulationen i din omnejd permanent.

 

Den fungerar på så sätt att ämnet octenol mixas med uppvärmd koldioxid genom gasol. Detta lurar myggen till att tro att apparaten är ett levande djur! När de kommer nära så sugs de in i behållaren där de torkar ut och dör i en nätpåse.

 

Den fungerar väldigt effektivt, och de som bor i speciellt utsatta områden kommer verkligen upskatta värdet av att kunna gå ut i trädgården utan att få en massa stick. Dessvärre är den inte helt gratis... För att den skall fungera så måste du nämligen ha octenoltabletter, gasoltub och ström. Eftersom det rekommenderas att apparaten står på ett bra tag för att samla in alla myggen så kan alla kringkostnader stiga, gasoltuben håller vid vanlig användning i ca 1 månad. Är du beredd på att betala för gas, octenoltabletter och ström så kommer du äntligen kunna njuta av att sitta ute under vackra sommarkvällar. Läs mer om produkten här på tillverkarens hemsida

 

Här köper du myggfångaren till bästa pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 40 banker och långivare.


Hos GardenStore kan du köpa myggfångaren för 6249 kr. Frakt ingår i priset.

6249 kr är det lägsta priset just nu för Mosquito Magnet Pioneer!

Hos NetOnNet kan du köpa myggfångaren bäst i test för bara 7990 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Granngården säljer den för 7999. Frakten hem till dig ingår i priset.

Tester på myggfångare

M3 har gjort ett stort test där de tar upp de bästa apparaterna mot mygg. I testet får Thermacell MR300 9 poäng vilket gör den till vinnare! Mosquito Magnet Pioneer nämns också i testet men har inte fått några poäng. Om Mosquito Magnet Pioneer skriver M3 att den "reducerar myggbeståndet permanent".

 

byggahus.se har testat Mosquito Magnet Pioneer och berättar om hela händelseförloppet från att den har köpts in tills när de börjar märkas effekt. De ger myggfångaren 7 av 10 poäng. "Omkring två veckor efter jag monterade maskinen är antalet mygg på min uteplats avsevärt färre".

 

Aftonbladet har gjort testat Mosquito Magnet Pioneer och flera andra myggfångare. De gillar den men tycker att priset är för mycket. Den får 4/5 poäng i funktion , 5/5 i användning men bara 1/5 i ekonomi...

 

 

Så tycker konsumenterna 

Som alltid här på Bäst i test Guiden är vi också noga med att lyssna på vad användarna av de olika myggfångarna haft för upplevelser. Visst är det viktigt med labbtester, men minst lika intressant är det att lyssna på vad de som redan köpt sitt myggfångarna tycker om det.

 

Om Thermacell MR300 skrivs det bl.a.; "Jag har använt den i några veckor på vår uteplats och hittils har jag inte blivit biten! Vanligtvis är det alltid jag som får mest stick men tack vare Thermacell MR300 så klarar jag mig utmärkt!", "Perfekt för camping!", "Vår Thermacell gör ett fantastiskt jobb med att hålla borta mygg och knott. Dock har vi insett hur viktigt det är att ha med sig fler mattor för påfyllning för såfort den är förbrukad så är de snabbt framme igen".

 

Om värstingmodellen Mosquito Magnet Pioneer skrivs det; "Jag förklarade till slut krig mot myggorna och köpte denna apparaten. Jag har en del mark norrut och att säga att myggorna där är tjocka är en stor underdrift. Att bara gå ut fick mig alltid att säga "aldrig igen". Efter inköpet har jag dumpat stora lass av döda myggor varje vecka och jag ser redan fram emot nästa sommars myggkrig", "En fantastisk investering om du har svåra problem med myggor!".

 

Myggdödare test

 


Tips: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på någon av ovanstående myggfångare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa myggfångaren till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.

 

Missa inte våra tester av diskmaskiner och den bästa matberedaren. Vilken kaffebryggare ska du köpa om du vill ha det godaste kaffet och vilken dammsugare är bäst i test? Klicka på länkarna, så kommer du direkt till svaren!


Läs även: