gasol myggfångare bäst i test myggfångare gasol bäst i test, bästa myggfångaren

Myggfångare bäst i test 2024 – De bästa myggfångarna för alla behov

För en myggfri zon, rekommenderas följande myggfångare 2024, testade och betygsatta av experter och användare:


 1. Thermacell MR300: Bäst för mindre områden som terrasser och utflykter. Den är billig och effektiv mot både mygg och knott.
 2. Mosquito Magnet Pioneer: Perfekt för stora, myggdrabbade tomter. Den gasoldrivna maskinen eliminerar mygg inom några veckor, vilket skapar en myggfri zon.


Upptäck dessa topprankade myggfångare och njut av myggfria kvällar!


Bästa myggfångaren - redaktionens valJämför myggfångare bäst i test

Täckningsyta:
Drivmedel:
Drifttid:
Luktfri:
Vattentålig:
Bäst i test myggfångaren 2024 - Thermacell MR300 - Bäst i test
Thermacell MR300
Liten myggfångare...
20 m²
Butangas
4 h/patron
Ja
Ja
Bäst i test myggfångaren 2024 - Mosquito Magnet Pioneer - Bäst i test
Mosquito Magnet Pion...
Stor myggfångare b...
4000 m²
Gasol
1 månad
Ja
JaKöpguide: Hitta en bra myggfångare för dina behov 

Så får du myggfritt

Vi har läst och samlat alla aktuella tester så du får det bästa myggskyddet – vare sig du ska ha en liten eller stor myggfångare.


Njut av sommarkvällar utan mygg

Sommarperioden bjuder på härliga kvällar utomhus, men ofta också oönskade gäster som mygg. Trots tillgängliga myggmedel som spiraler och sprayer, kan dessa ibland vara otillräckliga. Lösningen? En effektiv myggfångare. 


Varför köpa en myggfångare?

Myggfångare garanterar behagligare sommarkvällar fria från irriterande myggbett. På marknaden finns många varianter av myggfångare. För mindre, mer temporära myggproblem fungerar ofta de mindre och billigare myggfångarna utmärkt, medan de större och kraftigare enheterna passar dig som bor nära skog eller i myggtäta områden. 


Liten myggfångare bäst i test: Thermacell MR300 


Thermacell MR300 - bästa portabla myggskyddet

Thermacell MR300 är ingen myggfångare i dess klassiska bemärkelse utan är mer av ett portabelt myggskydd. Den passar därför väldigt bra till balkongen eller till dig som är ute i naturen på picknick, vandring eller camping. Den är liten, lätt att ta med och får plats i en ryggsäck. Perfekt för dig som rör dig mycket ute i myggtäta områden.


Butangaspatron med d-Alletrin håller myggen borta

Dess unika butangasdrivna system värmer upp en matta som frigör d-Alletrin, ett ämne som effektivt håller myggen borta. Myggorna tar inte skada av medlet utan håller sig enbart undan. Ämnet är godkänt av Kemikalieinspektionen och är luktfritt. Dock ska medlet inte andas in.


Skapa en myggfri zon utomhus

Thermacell MR300 skapar en myggfri zon på cirka 20 kvadratmeter och är effektiv även i myggtäta områden. Varje matta ger skydd i upp till 4 timmar, och det rekommenderas att ha extra mattor till hands för längre utflykter.


Säker för utomhusanvändning

Medan myggfångaren är säker att använda utomhus, är det viktigt att undvika inandning av ämnena den frigör och hålla den borta från barns räckvidd.


Väger vi samman experternas tester och konsumenternas omdömen får vi ett tydligt resultat. Vi utnämner Thermacell MR300 till bästa myggfångaren just nu!Här köper du myggfångaren till bästa pris


Myggfångare gasol bäst i test: Mosquito Magnet Pioneer 


Mosquito Magnet Pioneer - bästa myggfångaren

Vilken är den bästa myggfångaren? Mosquito Magnet Pioneer är myggornas största fiende och har där med fått titeln myggfångare bäst i test. Denna myggfångare använder gasol för att skapa en myggfri zon på upp till 4000 kvadratmeter, utan lukt eller ljud, och reducerar effektivt myggpopulationen i din närhet permanent. 


Effektivt myggskydd genom octenol, koldioxid och gasol

Den fungerar på så sätt att octenol blandas med uppvärmd koldioxid genom gasol. Detta lurar myggen till att tro att myggfångaren är ett levande djur! När myggen närmar sig enheten, sugs de in och torkar ut i en nätpåse där de dör. Det kan låta lite grymt, men det gör jobbet!


För dig som har större myggproblem och behöver det bästa är det denna myggmaskin som hjälper dig att få myggfritt.


Omkostnader och drift med Moqsuito Magnet myggmaskin bäst i test

Den fungerar väldigt effektivt, och om du bor i ett myggtätt område kommer du verkligen uppskatta värdet av att kunna gå ut i trädgården eller på tomten utan att få massor av myggbett. 


För att säkerställa optimal effektivitet behöver myggmaskinen kontinuerlig tillförsel av octenoltabletter, gasol och el. En gasoltub räcker vanligtvis i ungefär en månad vid normal användning. Medan driftkostnaderna kan vara höga, är den långsiktiga effekten av att njuta av myggfria sommarkvällar i din trädgård värt investeringen. 


Läs mer om produkten här på tillverkarens Mosquitos hemsida.Här kan du köpa myggfångaren till bästa pris

Planerar du att ta ett lån får du hos Advisa en kostnadsfri jämförelse från upp till 40 banker och långivare.Så gjorde vi testet om myggdödare bäst i test

För att hitta myggornas fiende nr.1 har vi tagit del av resultaten i experternas tester. Här har de jämfört olika medel och produkter för att hålla myggorna långt borta. Men trots att det finns en del "kurer" mot dessa jobbiga tvåvingade krypen har det visat sig att allra bästa medel har Mosquito Magnet Pioneer.


För att få ett ännu bredare underlag för vårt val av bästa myggfångare har vi även vänt oss till konsumenterna. Det är ju de vanliga användarna som egentligen är de riktiga experterna - framförallt eftersom dessa har möjlighet att testa produkter under en längre tid, och kan ge en god indikation på produktens kvalitet och prestanda. Användarnas omdömen har därför, i kombination med experternas utlåtanden, varit ledande för oss.

Test myggfångare - experternas omdömen

I testet tar de bästa apparaterna mot mygg upp . Thermacell MR300 får 9 poäng vilket gör den till vinnare! Mosquito Magnet Pioneer nämns också i testet men har inte fått några poäng. Mosquito Magnet Pioneer får citatet "reducerar myggbeståndet permanent".


Läs mer hos: M3


byggahus.se har testat Mosquito Magnet Pioneer och berättar om hela händelseförloppet från att den har köpts in tills när de börjar märkas effekt. De ger myggfångaren 7 av 10 poäng. "Omkring två veckor efter jag monterade maskinen är antalet mygg på min uteplats avsevärt färre".


Aftonbladet har gjort testat Mosquito Magnet Pioneer och flera andra myggfångare. De gillar den men tycker att priset är för mycket. Den får 4/5 poäng i funktion , 5/5 i användning men bara 1/5 i ekonomi...


Användarnas omdömen och recensioner om myggfångare bäst i test

Som alltid här på Bäst i test Guiden är vi också noga med att lyssna på vad användarna av de olika myggfångarna haft för upplevelser. Visst är det viktigt med labbtester, men minst lika intressant är det att lyssna på vad de som redan köpt sitt myggfångarna tycker om det.


Om Thermacell MR300

"Jag har använt den i några veckor på vår uteplats och hittills har jag inte blivit biten! Vanligtvis är det alltid jag som får mest stick men tack vare Thermacell MR300 så klarar jag mig utmärkt!"


"Perfekt för camping!"


"Vår Thermacell gör ett fantastiskt jobb med att hålla borta mygg och knott. Dock har vi insett hur viktigt det är att ha med sig fler mattor för påfyllning för så fort den är förbrukad så är de snabbt framme igen".


Apotek Hjärtat säljer Thermacell MR300 för 352.75 kr. Frakten är inkluderad i priset.

352.75 kr är det lägsta priset just nu för Thermacell MR300!

Apohem säljer Thermacell MR300 för 361 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Apoteket MEDS säljer Thermacell MR300 för 399 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

Hos NetOnNet kan du köpa bäst-i-test-vinnaren för bara 428 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Shopping4net säljer just nu Thermacell MR300 för 428 kr. Frakten ingår i priset.

Kjell & Company säljer just nu Thermacell MR300 för 448 kr. Frakten ingår i priset.

Power säljer just nu Thermacell MR300 för 458 kr. Frakten ingår i priset.


Om värstingmodellen Mosquito Magnet Pioneer

"Jag förklarade till slut krig mot myggorna och köpte denna apparaten. Jag har en del mark norrut och att säga att myggorna där är tjocka är en stor underdrift. Att bara gå ut fick mig alltid att säga "aldrig igen". Efter inköpet har jag dumpat stora lass av döda myggor varje vecka och jag ser redan fram emot nästa sommars myggkrig"


"En fantastisk investering om du har svåra problem med myggor!".


Kjell & Company säljer just nu Mosquito Magnet Pioneer för 10499 kr. Frakten ingår i priset.

10499 kr är det lägsta priset just nu för Mosquito Magnet Pioneer!

Proffsmagasinet säljer just nu Mosquito Magnet Pioneer för 10969 kr. Frakten ingår i priset.


Var kan man köpa myggfångare?

Myggfångare går att köpa bland annat hos Beredd, Kjell & Company och Apohem.Myggfritt myggmaskin bäst i test, myggfritt bäst i test, bästa myggdödarenFrågor och svar om myggfångare

 • Vilken myggfångare är bäst?
  Söker du efter en enkel och portabel myggfångare bäst i test tipsar vi om Thermacell MR300. Behöver du något kraftfullare och vill ha det absolut bästa myggskyddet måste du gå på vår stora myggfångare bäst i test: Mosquito Magnet Pioneer, som är en myggfångare gasol.
 • Hur fungerar en myggfångare?
  Beror på vilken typ du använder. Vår enklare myggfångare bäst i test använder butangas som värms upp medan den absolut bästa myggfångaren använder ämnet octenol som mixas med uppvärmd koldioxid med hjälp av myggfångare gasol. Detta lockar till sig myggen och därefter sugs de in i en behållare och torkar upp.
 • Hur mycket gasol drar en myggfångare?
  Den bästa myggfångaren som vi tipsar om (myggfångare på gasol) drar cirka en gasoltub per månad vid normal användning.Tips 

1. För att hålla din trädgård väl underhållen och myggfri, starta med att investera i en terrasstvätt eller högtryckstvätt för att rengöra uteplatser och vägar, vilket minskar gömställen för mygg. En elgräsklippare är idealisk för snabb och effektiv klippning av mindre gräsmattor, medan en grästrimmer tar hand om kanter och svårtillgängliga områden där mygg gärna gömmer sig. 


För större ytor är en robotgräsklippare ett utmärkt val som håller gräset kort automatiskt, vilket bidrar till en mindre inbjudande miljö för mygg. Installera solceller för att driva dina elektriska apparater med solljus.


2. Missa inte våra tester av diskmaskiner och den bästa matberedaren. Vilken kaffebryggare ska du köpa om du vill ha det godaste kaffet och vilken är dammsugare bäst i test?


Läs även tips på hur du skyddar dig mot myggen på bästa sätt enligt Råd och Rön.


3. Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har myggfångare rea på någon av ovanstående testvinnare. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = den bästa myggfångaren till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.

Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna bildäck, biltillbehör, fordon och maskiner.Philip Andrén

Bäst i test: Bästa myggfångaren

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ekonomi och teknik - bland annat inom ljud och bild. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över finansiella produkter, snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Philip har en utbildning inom International Business på Stockholms Universitet samt inom Corporate Finance & Investment Banking från Politecnico di Milano i Milano, Italien. 


På fritiden umgås Philip allra helst med vänner och lyssnar på musik.


Vill du komma i kontakt med mig kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast