Datortillbehör bäst i test

Behöver du extra lagringsutrymme eller de bästa högtalarna till din dator? Här presenterar vi våra tester inom kategorin datortillbehör. Läs våra tester på datortillbehör så du undviker onödiga och kostsamma felköp. Här hittar du testvinnare inom bland annat bildskärmar, datorhögtalare, datorställ, externa hårddiskar, powerbank och router. 


När det gäller bildskärmar finns det många olika alternativ som erbjuder variationer av storlek, upplösning och skärmteknologi. Vi har dock utgått från att först och främst utse den bästa skärmen efter pris och prestanda. Därefter har vi utsett datorskärmar i andra variationer, bland annat med högre upplösning och större storlek. 


För förbättrat ljud till din dator har vi utsett två olika set av datorhögtalare som både tar musik och film till en annan nivå, våra rekommendationer gör att du enkelt hittar de bästa högtalarna nu - till bästa pris. 


Ett datorställ kan förbättra ergonomin, men även ventilationen för din laptop. Vi har jämfört och tagit reda på vad både användarna och experterna tycker om de olika modellerna som finns att köpa just nu - och utsett en bäst i test-vinnare. 


För dig som behöver extra lagringsutrymme har vi jämfört de mest populära externa hårddiskarna. Här har vi bland annat jämfört kapacitet, överföringshastighet och användarvänlighet för att göra valet så enkelt som möjligt. 


Likaså har vi även jämfört olika powerbanks och utsett två vinnare i testet, där den ena har en kapacitet på 10.000 mAh och den andra på hela 25 000 mAh. 


Sist men inte minst hittar du även bra och prisvärda alternativ på routers som håller din internetuppkoppling stabil och snabb! Här har vi jämfört marknadens populära modeller med varandra och utsett de som presterar allra bäst utifrån täckning, hastighet och funktioner som håller ditt internet snabbt! 


Oavsett om du är en professionell användare av datorer eller en vanlig hemmabrukare kan vi guida dig till de bästa datortillbehören just nu! Läs våra tester här nedan.