Olycksfallsförsäkring - sjuk och olycksfallsförsäkring bäst i test

Jämför enkelt kostnaden på bästa olycksfallsförsäkringen 

Funderar du på att skaffa dig en sjuk och olycksfallsförsäkring eller tillhör du dem som inte riktigt vet varför du ska ha en olycksfallsförsäkring? Då har du kommit helt rätt! Genom att ha rätt olycksfallsförsäkring finns det stora pengar att spara både på försäkringspremien (kostnaden för försäkringen) och såklart på kostnaderna som själva försäkringen ersätter dig med.


Det finns flera olika försäkringsaktörer i Sverige som erbjuder snarlika försäkringar. Men ett gott tips är att samla dina försäkringar i ett bolag så får du totalt oftast ett bättre pris efter avdragna rabatter. 


Ta mig direkt till prisjämförelsen för bästa olycksfallsförsäkringen!

 

Därför behöver du en olycksfallsförsäkring

En olycka händer tyvärr oftast väldigt fort och oplanerat. Olyckan kan hända både hemma eller när du är ute och reser. Händer olyckan på jobbet eller i skolan är du oftast försäkrad via din arbetsgivare, fackförbundet eller skolans försäkring. På fritiden är dock ansvaret helt ditt eget och det är här som tyvärr många svenskar saknar ett bra försäkringsskydd. Med en olycka menas den kroppsskada du får efter en oförutsedd händelse som exempelvis att du bryter en arm eller skadar kroppen via en trafikolycka. Att du trampar snett och tillfälligt stukar foten är inte en olycka i denna bemärkelse. 


Med en bra olycksfallsförsäkring får du ersättning vid sjukhusvistelse efter en olycka i både Sverige och utomlands. Du får ersättning för tandskador, ärrskador, rehabilitering och sveda och värk med mera. 


Läs mer hos: Ica Försäkringar -  Moderna Försäkringar - Folksam

 

Jämför pris på olycksfallsförsäkring och välj bästa olycksfallsförsäkringen

Att ta reda på vilket bolag som erbjuder dig det mest förmånliga försäkringsskyddet idag är enkelt. Att själv jämföra försäkringsbolagens erbjudanden med varandra, både innehåll och pris, tar både lång tid och är inte alltid så enkelt. 


Idag finns det flera tjänster på nätet som snabbt och kostnadsfritt gör denna jämförelse åt dig. Dessa tjänster får sin ersättning via försäkringsbolagen, därför är tjänsten kostnadsfri mot konsument. Och genom att använda en sådan tjänst ser du snabbt om du eventuellt redan har den bästa och billigaste olycksfallsförsäkringen eller om det är läge att byta försäkringsbolag. 


En av de enklaste tjänsterna för att jämföra försäkringar mot varandra är tjänsten från Insplanet. Bolaget har funnits sedan 1999 och har redan hjälpt 1,5 miljoner svenskar att spara tusenlappar på sina försäkringar.

För att få redan på den bästa olycksfallsförsäkringen för dig och din eventuella familj anger du enbart ditt personnummer, ditt telefonnummer och hur många personer som ska försäkras så hjälper Insplanet dig sedan med resten. 


Läs nu mer här hos Insplanet!


Bästa sjuk och olycksfallsförsäkring 2020

Försäkringsbolag som erbjuder dig bra och pålitliga olycksfallsförsäkringar är bland annat ICA Försäkringar, Moderna, Folksam, Trygg-Hansa, IF, Skandia, Länsförsäkringar.ICA olycksfallsförsäkring


ica olycksfallsförsäkring - testvinnareLäs mer här vad du får för pris och erbjudande hos ICA Försäkring.Moderna försäkringar olycksfallsförsäkring


Moderna försäkringar olycksfallsförsäkringLäs mer här vad du får för pris och erbjudande hos Moderna Försäkringar.Folksam olycksfallsförsäkring


folksam olycksfall - olycksfallsförsäkring folksam bäst i testLäs mer här vad du får för pris och erbjudande hos Folksam.
Tips 1: Du vet väl att det också finns tusenlappar att spar genom att se över ditt elavtal, läst vårt test om bästa elavtalet och gör en enkel jämförelse direkt på datorn.


Tips 2: Se även över din bilförsäkring, det är onödigt att betala mer än vad du behöver. Läs vårt test om bästa bilförsäkringen och gör en enkel jämförelse direkt på datorn. 


Tips 3: Har du många dyra lån, läs vårt test om hur du bäst kan ta ett banklån med låg ränta så du kan sänka dina kostnader. 


Tips 4: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de stora försäkringsbolagen har ett bra erbjudande åt er konsumenter. På så sätt kan du göra en bra affär = den bästa olycksfallsförsäkringen till det lägsta priset. Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig!