Nyhetsbrev bäst i test. Mailutskick för föreningar och företag - skapa nyhetsbrev, skicka nyhetsbrev, nyhetsbrev verktyg, nyhetsbrev program, nyhetsbrev gratis, gratis nyhetsbrev, mailutskick till kunder, nyhetsbrev system, skapa nyhetsbrev gratis, skapa ett nyhetsbrev, mailutskick verktyg, nyhetsbrev tjänst, skicka nyhetsbrev gratis, mail utskick, verktyg för nyhetsbrev, mailutskick program, nyhetsbrev mail, snygga nyhetsbrev, program för nyhetsbrev, massutskick mail, nyhetsbrev utskick, göra nyhetsbrev, mailutskick tjänst

Skapa och skicka gratis nyhetsbrev: verktyg för nyhetsbrev!

Efter timmar av letande, testande och experimenterande om bästa verktyget för nyhetsbrev tänkte vi tipsa om hur du kan skapa nyhetsbrev och skicka nyhetsbrev. Vi förstår att inte alla är lika intresserade av att skapa ett eget nyhetsbrev, som att hitta tester på digitalkameror.


Om du däremot driver en förening, klubb, företag eller jobbar som frilansare och vill nå ut till många personer på ett smidigt sätt rekommenderar vi mailutskick. Idag finns olika verktyg för nyhetsbrev som låter dig skicka nyhetsbrev gratis


Mailutskick - gör egna nyhetsbrev

Vi kommer att inrikta oss på enklare lösningar, som passar dig som inte har så stora krav på applikationskopplingar eller andra tekniska utmaningar. Istället riktar sig vårt förslag till en förening eller en liten firma som sällan har mycket pengar. Att låta en prisvärd MailingListProvider (MLP) ta hand om skötseln av t.ex. nyhetsbrev, är både enkelt och smidigt.


Det underlättar dessutom för den stackare som sitter med ett medlems- eller kundregister och försöker hålla det aktuellt, med allt som det innebär. Du kan såklart skapa nyhetsbrev i Outlook, men med en bra MLP kommer många fördelar. Det är väldigt enkelt att göra nyhetsbrev, dessutom snygga sådana och skicka ut dessa. 


Viktiga egenskaper för en MLP är att det är stabilt, relativt enkelt att förstå och smidigt att skicka nyhetsbrev eller mail. Alla ska klara av att ta bort personer från sändlistan eller lägga in nya personer, om de inte sköter detta själva. Nu för tiden är de flesta MLP väldigt lika varandra, där det finns statistik på t.ex. hur många som öppnar mailen som du skickar.


Eftersom vårt mål är att hitta en prisvärd lösning för enklare utskick, väljer vi bort proffstjänster som t.ex. Apsis, som spelar i en annan division, vilket du inte minst märker på prislappen.


Efter att ha testat olika lösningar, pratat med flera duktiga personer inom området, läst svenska utvärderingar och tagit del av andra konsumenters åsikter har vi kommit fram till en segrare!


Att skicka nyhetsbrev

Det handlar inte om att spamma ut reklam, men det finns stora fördelar med att låta ett företag ta hand om mailutskick, anmälningar, avanmälningar samt förvaring och lagring av information och personuppgifter. Inte minst med tanke på de GDPR-regler som trädde i kraft år 2018.


Bästa svenska leverantören

Eftersom vi vet att de flesta föredrar ett svenskt program blir  Get a Newsletter vinnare. Är du som de flera andra fördrar du helt enkelt att underlätta ditt arbete genom att det är svenska menyer, svensk information och - inte minst - support på Svenska.

 

Av någon obegriplig anledning har företaget valt ett engelskt namn på sin tjänst, när deras största fördel är att allt är på svenska. Trots detta kan du luta dig tillbaka i trygg förvissning om att du kommer att få den hjälp du behöver, när du behöver den, på svenska. Från Stockholm faktiskt.

 

Bäst i test på svenska nyhetsbrevutskick - mailutskick system, nyhetsbrev program gratis, eget nyhetsbrev, skicka nyhetsbrev till kunder, nyhetsbrev email, mailutskick gratis, mailutskick till företag, nyhetsbrevprogram, emailutskick, nyhetsbrev e post, enkla nyhetsbrev, snyggt nyhetsbrev, skapa digitala nyhetsbrev, nyhetsbrevs program, enkelt mailprogram, nyhetsbrevsprogram, skicka massmail, nyhetsbrev mall gratis, nyhetsbrevsverktyg, skicka ut nyhetsbrev

 

Bara namnet är engelskt, allt annat är på svenska i detta e-postverktyg!

 

Gilla 5


De senaste åren har Get a Newsletter (GaN) jobbat hårt med sin tjänst och den är idag riktigt bra och prisvärd. Du får t.ex. skicka 500 mail gratis per månad till 100 kontakter. Det kan räcka för dig som har en liten grupp eller vill testa gratis.

 

Vill du skicka fler än 500 mail per månad får du betala en slant. Priset bygger på hur många kontakter du har på ditt konto. Har du t.ex. 500 mailadresser/kontakter som du vill skicka till, kostar det 80 kr per månad. Har du 1 000 stycken kostar det 120 kr per månad osv. Du kan se hela prislistan på deras hemsida och avsluta ditt abonnemang precis när som helst.

 

Hur många mail kan du då skicka till dessa personer? Hur många som helst faktiskt! Det kostar lika mycket, oberoende om du skickar 1 mail i månaden eller 1 mail om dagen. Det här är förstås fördelaktigt för dig som skickar många mail till dina kontakter.

 

Den nackdel som kan vara bra att känna till, är att de har så kallad 'Double Opt-in' som standard, vilket enkelt uttryckt betyder att när en person önskar ditt Nyhetsbrev, måste denna bekräfta sin mailadress för att den ska aktiveras. Det blir alltså ett steg extra för att höja säkerheten, men med risken att personen 'inte orkar' bekräfta sin mailadress och att du därför går miste om en ny prenumerant.

 

Visserligen finns det en 'Work around' på detta, men den kräver extraarbete och det är inte alla som tycker teknik är roligt, utan hellre vill fokusera på att göra intressanta Nyhetsbrev.

 

Förutom detta är Get a Newsletter ett mycket bra val som är väl värt att undersöka. Du skapar enkelt ett gratiskonto här som du sedan använder för att titta in hos dem och se om det känns rätt för dig.


Get a newletter.

 

Du har väl också läst vår sida med tester av webbhotell? Där hittar du lösningar som passar både mindre företag, privatpersoner och större företag med behov av många domäner. Vi har också sammanställt tester på färglaserskrivare, laserskrivare och bläckstråleskrivare på vår sajt.

 

Och på vår sida med mobilt bredband test kan du se vilken leverantör som ger dig bäst täckning och högst hastighet när du ska surfa på tåget, i bilen eller i sommarstugan från din bärbara dator, surfplatta eller ultrabook.


Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna datorer, datortillbehör, gaming, it-tjänster, skrivare & scanner & tablet.


Vanliga frågor och svar

 • Vad ska ett nyhetsbrev innehålla?
  Utöver det innehåll som du vill förmedla i ditt nyhetsbrev bör det innehålla en intresseväckande rubrik och slogan. Bilder är också trevligt och bra att inkludera i mailet.

  Använd också uppmaningar för dina läsare. Slutligen bör du ha med kontaktinformation.
 • Hur skickar man ut nyhetsbrev?
  Vi rekommenderar att skicka nyhetsbrev med hjälp av ett verktyg. Med det bästa verktyget för nyhetsbrev kan du till och med skicka nyhetsbrev gratis till dina kunder.
 • Hur gör man ett bra nyhetsbrev?
  Det är inte särskilt svårt att skapa nyhetsbrev när du väl kommer igång. Med bra verktyg för nyhetsbrev kan du enkelt skapa snygga mailutskick. Läs våra tips här!

Christopher Holmerin

Bäst i test: Skicka Nyhetsbrev

Christopher - VD på Bäst i test Guiden är utbildad civilekonom och systemvetare med över 20 års erfarenhet inom medier, marknadsföring och kommunikation. Christopher har ansvarat över flera svenska och internationella sajter inom bland annat nyheter till hem & trädgård, inredning, båtliv med flera andra intresseområden. 


Utöver erfarenheten inom medier har Christopher också arbetat som universitetslärare. De specialintressen som Christopher djupdyker i på Bäst i test Guiden är inom privatekonomi, teknik, hem & trädgård samt träning.


Vill du komma i kontakt med oss kan du maila till [email protected]

Testet uppdaterades senast