Sminkspegel bäst i test

Sminkspegel bäst i test 2021

Är du på jakt efter en sminkspegel och vill veta vilken som är sminkspegel bäst i test just nu? Då har du kommit till helt rätt ställe! Vi på Bäst i test Guiden har jämfört vad konsumenterna tycker om de olika sminkspeglarna som finns att köpa just nu. Vårt arbete har vi sedan sammanställt till dig på denna sida. Allt för att du ska kunna göra ett klokt beslut och undvika dåliga och dyra felköp. 


InnehållsförteckningBästa sminkspegel 2021

Sminkspegel bäst i test

Browgame Cosmetics Sminkspegel

Sminkspegel bäst i test Browgame Cosmetics Sminkspegel
  • Drivs av både nätkabel och batteri

  • 5x förstoring

  • Dimbar belysning


Sminkspegeln visar ingen nåd. Den hjälper dig se dina porer och skavanker i allra grymmaste detalj. Men den är samtidigt väldigt användbar och hjälper dig ta hand om ditt yttre på ett bättre sätt, inte minst när du ska plocka ögonbryn, tvätta bort sminket, raka dig eller sätta in nya linser.

 

Tack vare att du ser ditt ansikte i detalj och upp till 10x förstoring lär du känna ditt ansikte och uppskatta dess brister och styrkor bättre. Många som införskaffar en sminkspegel tycker upplever sig själv som fräschare och ”finare” efter köpet då de ser en sida av sitt ansikte de ej har sett tidigare. 

 

Sminkspegeln kombinerar förstoring med ljus vilket tillåter dig att se skavanker bättre. Det blir enklare att plocka och skulptera brynen, applicera hudvård, sätta i kontaktlinser och tvätta av sminkrester. För män är det användbart när du ska raka dig och undvika att missa delar av ansiktet. 

 

Det är viktigt att spegeln har bra ljus. Annars riskerar du att missa viktiga detaljer. Det kan också leda till översminkning då det krävs mer smink för att se resultat i dålig belysning. 

 

Det som sedan spelar roll är dina egna preferenser när det gäller placering av spegeln. Vill du att den står fritt eller vill du hellre ha en som du kan fästa på badrumsväggen? Vi har tagit fram en testvinnare: en fristående som ger dig 5x förstoring och har LED-belysning som gör din rutin mer effektiv och mindre tidskrävande eftersom du ser precis vad du behöver ta hand om.
Stående sminkspegel bäst i test

Bästa sminkspegel just nu - Browgame Cosmetics

(Klicka på spegeln för mer information om det bästa priset just nu!)


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 5 augusti 2021

De bästa priserna på Browgame Cosmetics Sminkspegel


Denna stående sminkspegel är bra för dig om du gärna sitter ned när du gör dig i ordning. Sminkspegeln går att placera varsomhelst i ditt hem och är enkel att slå på eftersom du både kan använda batterier eller nätkabel (driven av USB) för att sätta igång belysningen. 

 

Sminkspegeln ger en dig 5x förstoring med hjälp av en magnetisk spegel som sätts fast på den vanliga spegeln. Detta ger dig tillgång till två olika vyer. Med spegeln får du också perfekt belysning tack vare belysningen från LED-lamporna. Belysningen går att ställa in i olika nivåer med hjälp av touch-knapp som sitter på spegelns framsida. 

 

Spegeln är perfekt för dig som behöver lite extra hjälp när du ska sminka dig, noppa ögonbryn eller få bort orenheter från ansiktet. För män hjälper den hålla ett extra höga när du rakar dig, så du aldrig råkar missa ett parti av ansiktet.  

 

Spegeln står mycket stabilt tack vare sin konstruktion och halkskydd som ser till att den ej far iväg.

 

Detta tycker användarna

Som alltid här på Bäst i test Guiden tar vi hänsyn till vad de svenska konsumenterna har att säga. Det är ju trots allt de som har bäst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel:


"Älskar den här spegeln. Lampan är supermysig och går att dämpa. Passar perfekt när man ska noppa ögonbryn såsom att sminka sig."


"Älskar den, så bra ljus och man slipper batterier. Superbra!!"


"Man ser väldigt bra, lampan är super! Och jag uppskattar enkelheten av att kunna ta förstoringsspegeln från baksidan och enkelt kunna placera den ovanpå spegeln för att kunna se extra bra. Bra både när man fixar ögonbrynen eller ögonfransarna när man är lite långsynt :)"


"Skönt att kunna placera den var jag vill och alltid få bra ljus när jag ska sminka mig. Rekommenderar starkt!"


"Så fin och jag älskar att den är dimbar och uppladdningsbar. En extrafiness är den löstagbara minispegeln med "superzoom" som medföljer."


Här köper du bästa sminkspegeln till lägsta pris

Apoteket MEDS säljer Browgame Cosmetics Sminkspegel för 599 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.

599 kr är det lägsta priset just nu för Browgame Cosmetics Sminkspegel!

Apotek Hjärtat säljer Browgame Cosmetics Sminkspegel för 642 kr. Frakten är inkluderad i priset.

Lyko säljer Browgame Cosmetics Sminkspegel för 695 kr. Frakten hem till dig ingår i priset.
Sammanfattning

Efter att du läst vårt test om den bästa sminkspegeln önskar vi att vi kunnat guida dig till ett klokt val så du undviker fallgroparna och kan köpa den bästa sminkspegeln som passar dig och dina behov bäst.


Testvinnare - Bästa sminkspegel


Testa av sminkspeglar


Tips 1: Om du är intresserad av hudvård och smarta produkter vill vi tipsa dig om att läsa vårt test om den bästa ansiktsborsten just nu. Denna gör det ännu enklare att tvätta ansiktet och sparar dig dessutom en massa tid under stressiga morgnar. Läs vårt test om den bästa ansiktsborsten här! Läs även vårt test om bästa locktången här.


Tips 2: Är du intresserad av naglar och nagelvård vill vi tipsa dig om vårt test där vi utser den bästa UV-lampan för naglar just nu. Denna UV-lampa gör det enkelt att få professionellt resultat och gör det även roligt att experimentera med nya kreationer. Anita Carlsen

Bäst i test: Sminkspegel

Testet skrevs och uppdaterades senast

Läs även: