Elcykel test - elcykel bäst i test

Elcykel bäst i test 2023 

Ska du köpa elcykel och vill ha en prisvärd och bra cykel? Då har du kommit helt rätt! Vi har läst tester, pratat med experter och självklart hör med konsumenterna om vad de tycker om sitt köp.


Först dock en notering; detta test blir inte riktigt som alla andra testsidor här på Bäst i test Guiden! Visst finns det tester även på elcyklar, men utbudet är så stort och utvecklingen går så snabbt, att det är lönlöst att försöka plocka fram en enda produkt som 'Bästa elcykeln'. Istället får vi använda en annan teknik för att närma oss målet; helt enkelt att köpa en riktigt bra och prisvärd elcykel till lägsta möjliga pris.


Bästa elcyklarna just nu

Elcykel dam bäst i test

Lifebike C-MUTE UNI G8

Elcykel bäst i test Lifebike C-MUTE UNI G8
 • Bekväm

 • Punkteringsfria däck

 • Bra motor som klarar uppförsbackar

 • Skärm med info om hastighet och batteri

Utmanaren elcykel dam

Crescent Elina 2023

Elcykel bäst i test Crescent Elina 2023
 • Sveriges mest köpta dam-elcykel

 • Bra räckvidd

 • Smart display

 • Tung

 • Priset

Elcykel herr bäst i test

Batavus Zonar E-Go

Elcykel bäst i test Batavus Zonar E-Go
 • Batteri laddar snabbt

 • Håller hög kvalitet

 • Bra lås

 • Tydlig display

 • Dyr

Bästa premiumcykel

Scott Sub Active Eride 10

Elcykel bäst i test Scott Sub Active Eride 10
 • Lättkörd

 • Batteriet är enkelt att ta av

 • Lång räckvidd

 • Dyr

priser i samarbete med Prisjakt

Köpguide - Hitta bästa elcykeln för dina behov

Att välja den bästa elcykeln är en svår uppgift eftersom det finns så otroligt många att välja mellan på. Lyckligtvis har vi tagit på oss denna uppgiften för att göra valet lite enklare för dig. Men först ska vi guida dig genom de viktigaste faktorerna att hålla koll på när du ska köpa elcykel. 


 1. Batteriets prestanda och räckvidd: Se till att elcykeln har ett batteri som ger dig tillräckligt lång räckvidd för att möta dina behov. 
 2. Motorstyrka och assistansnivåer: Elcykeln ska ha en stark motor med bra vridmoment för att du enkelt ska ta dig upp för backar och ha en smidig cykelupplevelse. Det är också ett plus med en motor som har flera assistansnivåer, så du enkelt kan anpassa hastighet efter situationen. 
 3. Komfort och ramkonstruktion: För att åkturen ska vara så komfortabel som möjligt är det viktigt att elcykeln har en robust ramkonstruktion och ergonomisk design - detta är extra viktigt om du ska använda elcykeln för pendling.
 4. Bromssystem och säkerhet: Elcykeln ska vara utrustad med pålitliga bromsar för effektiv bromsning.
 5. Extrautrustning: Allra helst ska lampor, pakethållare och lås vara inkluderat så du slipper köpa till detta senare. 


7 fördelar med elcykel:


 1. Bra för dig som pendlar - 25km/h obehindrat i rusningstrafik är en stor fördel och du slipper långa köer! 
 2. Låga bränslekostnader – det enda priset du behöver betala är den el som krävs för att ladda cykeln.
 3. Undvik dyra försäkringar – om cykelns maxhastighet är 25km/h klassas den som en vanlig cykel. Det betyder att du inte behöver betala dyra försäkringar för din cykel.
 4. Bra motion - du väljer själv hur mycket hjälp du vill ha av motorn.
 5. Miljövänligt – du minskar miljöskadliga utsläpp genom att cykla.
 6. Gratis parkering - inga parkeringsavgifter och du behöver inte leta efter en parkeringsplats. 
 7. Inga vägtullar - du behöver inte betala vägtullar, vilket kan bli väldigt dyrt!

Elcykel dam bäst i test 2023


Lifebike C-MUTE UNI G8

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 september 2023

De bästa priserna på Lifebike C-MUTE UNI G8


Önskar du låna pengar till cykelinköpet, har vi även tips på banklån.

 

Prisvärd och bekväm elcykel för stadsmiljö

Lifebike C-MUTE UNI G8 är en snygg, sportig och bekväm elcykel som erbjuder god prestanda för ett bra pris. Dess främsta användningsområde är i stadsmiljön där den passar perfekt samtidigt som den erbjuder användarvänliga funktioner. 


Kraftfullt batteri och bra räckvidd

Med en bra räckvidd på upp till 80 km är elcykeln ideal för dagliga pendlingar och ärenden. Dess motor hjälper dig att enkelt ta dig uppför backar och hålla en lagom hastighet. Notera dock att den inte är optimal om du hela tiden vill cykla snabbt eftersom batteriet då tar slut snabbare. Batteristyrkan ligger på 468 Wh.


Du ser återstående batteristyrka och nuvarande hastighet på en informativ skärm på styret, vilket gör det enkelt att planera din resa. Batteriet plockas i sin tur enkelt bort från ramen för laddning. Att ladda batteriet till full styrka tar ca 6 timmar.


Bra val av delar

Cykeln har 8 växlar från Shimano som smidigt växlar mellan spåren. När det gäller bromsarna har du en skivbroms fram och en traditionell fotbroms bak.


För stötdämpning har den tjocka däck vilket gör de perfekta för stadsmiljön eftersom de även ger lite dämpning. Cykeln saknar dock dämpning på ramen, och off-road turer är därför inte att rekommendera. 


Sammanfattning

Lifebike C-MUTE UNI G8 är en prisvärd och bekväm elcykel som passar utmärkt för stadsmiljön. Med kraftfulla funktioner, bra batteri och en stark motor erbjuder den bra prestanda och komfort. Den kommer även installerad med godkänt lås, stöd och lyktor både fram och bak.


Specifikationer


Batterieffekt: 468 Wh

Räckvidd: upp till 80 km

Växlar: 8 st

Växelsystem: Shimano

Broms fram: Skivbroms 

Broms bak: Fotbroms

Hastighet: 25 km/h

Motoreffekt: 250 W

Vikt: 25 kg

Stöd: Ja

Belysning: Bak och fram


OBS! Specifikationer är enligt tillverkare


Detta säger användarna om Lifebike C-MUTE

Som vanligt här på Bäst i test Guiden vill vi höra vad de vanliga konsumenterna har att säga, det är ju trots allt de som har bäst erfarenhet av en produkt. Här kommer några exempel:


"Haft den ett par veckor nu, pendlar till jobbet ca 8km/dag, smidigt! Tänk på att efterdra skruvarna i styret, missade det och gjorde en vurpa då styret vred sig, hade då bara cyklat ca 12 mil efter montering. Önskar att bromsen på bakhjulet tog bättre, måste försöka justera den. I det stora hela nöjd."


"Mycket bra cykel."


"Fantastisk cykel, lätt att ställa in, så den passar. dock är kontrollpanelen inte användarvänlig. då jag inte lyckats noll ställa trippen, efter avslutad cykel tur. Därför får den bara 4 Stjärnor."


"Cyklar dagligen till jobbet och har en lång cykelväg och många backar till och från jobbet. Inga problem med denna cykel, kullarna är en bris. Jag tycker om att cykla varje dag."


"Supernöjd med denna kändes lite lång när jag fick den men efter att de justerade styret så blev den som jag ville. Drar en barnkärra efter och den orkar i alla backar."


"Grym el cykel."


"Haft två elcyklar men detta är den bästa, rullar sjukt lätt och härlig körställning. Min förra tog emot när elen var slut men denna är kanon."


Här kan du köpa elcykel dam bäst i test billigt

Bästa pris på denna elcykel får du när du köper den online. Då kan du även enkelt få hem den via bud, vilket i många fall är fritt!


Elcykelvaruhuset säljer just nu Lifebike C-MUTE UNI G8 för 17995 kr. Frakten ingår i priset.

17995 kr är det lägsta priset just nu för Lifebike C-MUTE UNI G8!
Utmanaren - Crescent Elina

Crescent Elina är en svensk elcykel av hög prestanda och kvalitet som med en kraftfull motor och ett batteri med god kapacitet gör att du enkelt tar dig fram stilfullt och bekvämt. Med detta i bagaget är det inte konstigt varför det är Sveriges med sålda elcykel!


Utmanaren för elcykel dam - Crescent Elina (2023)

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 september 2023

De bästa priserna på Crescent Elina 2023


Stabil åktur

Positivt med denna elcykel från Crescent är att den erbjuder en mycket stabil körupplevelse. Crescent Elina är också utrustad med ett pålitligt växelsystem från Shimano och hydrauliska skivbromsar som erbjuder smidig växling och tillförlitlig bromsning. 


Bra räckvidd

En av elcykelns största fördelar är att den erbjuder en lång räckvidd på upp till 70 km vilket gör den perfekt för pendling in till jobbet, men även längre cykelturer. Och tack vare en bekväm sadel och ergonomiska handtag får du maximal komfort, vilket gör att du orkar sitta på cykeln längre. 


Utrustad med smart teknik

Som de flesta elcyklarna idag är Crescent Elina också utrustad med en smart LCD-display där du får all information över olika funktioner, däribland hastighet, avstånd och batterinivå. 


Nackdelarna och sammanfattning

Likt de flesta elcyklarna är det fortfarande priset som i första hand gör att vi drar oss för att investera i en elcykel. Men förutom priset kan cykelns tyngd vara ett problem, även om vi tycker att det bidrar till en stabilitet på vägen. 


För att sammanfatta ger Crescent oss en bra kombination av prestanda, komfort och stil med elcykeln Elina. Med goda specifikationer och en enkel körupplevelse är det en därför en lämplig kandidat för titeln elcykel bäst i test.


Specifikationer


Batterieffekt: 400 Wh

Räckvidd: 40 - 70 km

Växlar: 7 st

Växelsystem: Shimano

Broms fram: Skivbroms 

Broms bak: Fotbroms

Hastighet: 25 km/h

Motoreffekt: 250 W

Vikt: 25 kg

Stöd: Ja

Belysning: Bak och fram


OBS! Specifikationer är enligt tillverkare


Här kan du köpa Crescent Elina till bästa pris

Elcykelvaruhuset säljer just nu Crescent Elina 2023 för 19349 kr. Frakten ingår i priset.

19349 kr är det lägsta priset just nu för Crescent Elina 2023!
Elcykel herr bäst i test 2023

Batavus Zonar E-Go är en välbyggd herr elcykel som har prisats i experternas tester för sin höga kvalitet och härliga åktur. Läs mer här nedan!


Batavus Zonar E-Go Herr


Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 september 2023

De bästa priserna på Batavus Zonar E-Go


En rejäl och bekväm elcykel för alla miljöer

Batavus Zonar E-Go är en mångsidig elcykel som passar både landsväg, city-trafik och tar sig enkelt fram över mindre ojämnheter tack vare bra däck och en robust aluminiumram. Med cykeln ingår det även en pakethållare, ett godkänt lås samt lyse bak och fram. En snygg detalj är också att alla kablar är dragna innanför ramen vilket ger en ren och högkvalitativ look.


Perfekt för snabba hastigheter och uppförsbackar

Elcykeln har en kraftfull motor med ett vridmoment på 65 Nm vilket gör att du enkelt och snabbt kan ta dig runt genom stadens gator och uppförsbackar. Och med en totalvikt på 27 kg får du även en robust och stabil körupplevelse, även i högre hastigheter. 


Lång räckvidd och praktisk laddning

Batteriet har en kapacitet på 504 Wh vilket ger en räckvidd på 7 mil. Det laddas sedan upp effektivt på 4,5 timmar. Självklart är batteriet enkelt att ta bort från elcykeln, exempelvis om du vill ta med det upp på kontoret för laddning. 


Responsiva bromsar och smidig växling

Med både skivbromsar fram och bak har du full kontroll över inbromsningen där du enkelt anpassar stoppförmågan efter situation. När det gäller växlar har du 10 st att använda, som sköts smidigt av Shimano-systemet.


På styret finner du även en skärm som visar hastighet, återstående batteri och funktion för att tända och släcka lyktorna. 


Sammanfattning

Batavus Zonar E-Go är en pålitlig elcykel som erbjuder komfort, kraft och kan användas i flera olika miljöer tack vare sin robusta ram och kraftfulla motor. Detta gör den ideal för dig som söker en mångsidig elcykel. 


Specifikationer


Batterieffekt: 504 Wh

Räckvidd: 40 - 70 km

Växlar: 10 st

Växelsystem: Shimano 

Broms fram: Skivbroms

Broms bak: Skivbroms

Hastighet: 25 km/h

Motoreffekt: 250 W

Vikt: 23 kg

Stöd: Ja

Belysning: Bak och fram


OBS! Specifikationer är enligt tillverkare


Här kan du köpa elcykel herr bäst i test billigt

Behöver du hjälp med att finansiera ditt köp bör du även läsa vårt test om hur du lånar pengar med låg ränta.


Elcykelvaruhuset säljer just nu Batavus Zonar E-Go för 29880 kr. Frakten ingår i priset.

29880 kr är det lägsta priset just nu för Batavus Zonar E-Go!
Premiumvinnaren - Scott elcykel


Premiumvinnare - Scott Sub Active E-Ride 10

Här köper du testvinnaren:

Lägsta butikspris per den 24 september 2023

De bästa priserna på Scott Sub Active Eride 10


Kraftfull med bekväm körupplevelse

Scott SUB Active eRide 10 är en kraftfull elcykel som imponerar med sin prestanda. Dessutom bjuder den på en bekväm och smidig körupplevelse tack vare sin stabila ramkonstruktion. 


Starkt batteri och lång räckvidd

Dess största fördel är dess starka batteri som erbjuder en räckvidd upp till 90 km. Detta gör den perfekt till pendlingen om du gärna cyklar till jobbet. Och när du väl är framme är det enkelt att lösgöra batteriet för att ta med för laddning. Att ladda batteriet till full styrka tar drygt 6 timmar.


När det gäller elcykelns motor finns det flera nivåer att välja mellan hur mycket hjälp du vill ha av elmotorn, och snabbt kan det gå! Men du kan känna dig säker tack vare cykelns bromsar, som ger dig en pålitlig stoppkraft


Komfortabel åktur

Även om cykeln är främst framtagen för dig som gärna pendlar på cykelsadeln är den ett pålitligt val även när du vill ut på längre turer tack vare effektiv stötdämpning som absorberar stötar och ojämnheter på vägen. Detta gör det mer behagligt att ta sig ut på längre turer utan att din kropp ska bli trött. Här hjälper även den komfortabla sadel till att göra cykelturen med bekväm.


Nackdelarna

Det är få nackdelar med själva cykeln, vilket även experterna som har testat den är eniga om. Där nackdelen istället ligger är i priset, där över 30 000 kronor är väldigt mycket pengar. Men med en cykel i premium-segmentet innebär det också att du får en cykel som klarar av att pendla under större delen av året, samt att dess komponenter av hög kvalitet ser till att den håller länge.


Specifikationer


Batterieffekt: 500 Wh

Räckvidd: 90 km (max)

Växlar: 9 st

Växelsystem: Shimano

Broms fram: Skivbroms

Broms bak: Skivbroms

Hastighet: 25 km/h

Motoreffekt: 250 W

Vikt: 26,5 kg

Stöd: Ja

Belysning: Bak och fram


OBS! Specifikationer är enligt tillverkare


Här kan du köpa Scott elcykel till bästa pris

Cykelkraft säljer just nu Scott Sub Active Eride 10 för 31990 kr. Frakten ingår i priset.

31990 kr är det lägsta priset just nu för Scott Sub Active Eride 10!
Jämförelse elcykel - specifikationer

Comparison code:
Batterieffekt:
Räckvidd:
Växlar:
Växelsystem:
Broms bak:
Broms fram:
Hastighet:
Vikt:
Stöd:
Belysning fram:
Belysning bak:
Lifebike C-MUTE UNI G8
Lifebike C-MUTE UNI...
Elcykel dam bäst i...
468 Wh
80 km
8 st
Shimano
Fotbroms
Skivbroms
25 km/h
25 kg
Ja
Ja
Ja
Crescent Elina 2023
Crescent Elina 2023
Utmanaren elcykel...
400 Wh
40 - 70 km
7 st
Shimano
Fotbroms
Skivbroms
25 km/h
25 kg
Ja
Ja
Ja
Batavus Zonar E-Go
Batavus Zonar E-Go
Elcykel herr bäst...
504 Wh
40 - 70 km
10 st
Shimano
Skivbroms
Skivbroms
25 km/h
23 kg
Ja
Ja
Ja
Scott Sub Active Eride 10
Scott Sub Active Eri...
Bästa premiumcykel
500 Wh
90 km
9 st
Shimano
Skivbroms
Skivbroms
25 km/h
26,5 kg
Ja
Ja
Ja

Så gjorde vi testet

När vi har utsett den bästa elcykeln har vi sett till att den matchar väl överens med vad användarna allra helst önskar hos en bra elcykel. Detta har vi tagit reda på genom att undersöka konsumentomdömen på olika nätforum och hemsidor. Här har det varit tydligt att konsumenterna värdesätter räckvidd, motorkraft, komfort, lastmöjligheter och slutligen pris. 


För att se vilken cykel som uppfyller dessa krav allra bäst har vi sedan vänt oss till experterna. Här har vi fått god information från experterna i deras tester, som vi läst i tidningar och på andra forum på nätet. Men för att se hur elcyklarna som vinner experternas tester presterar i verkligheten har vi behövt jämföra dessa med användarnas egna recensioner, eftersom detta ger en bättre indikation på hur hög kvalitet cyklarna håller. 


Både experternas testresultat och användarnas recensioner har därför varit ledande för oss när vi har utsett elcykel bäst i test.
Test elcykel - experternas omdömen

Aftonbladet (2023): I deras senaste test tar Scott SUB Active eRide 10 hem förstaplatsen och blir utsedd till Bäst i test. Detta tack vare dess goda räckvidd samt att den är mycket lättkörd. Aftonbladet passar även på att hylla dess stadighet vilket gör den ett bra val för pendlare. När det gäller nackdelar nämner de endast priset. Andra elcyklar i testet var bland annat Lifebike Classic LUX G9 som fick 3/5 poäng samt Vässla Pedal som också fick 3/5 i totalbetyg. 


Aftonbladet (2022): Utser Lifebike C-Mute UNI G8 till Bra Budgetköp i deras senaste test av elcyklar. Den beskrivs som en bra pendlarcykel för dig som främst kommer cykla på jämna vägar och asfalt då dess huvudsakliga stötdämpning endast kommer från de punkteringssäkra däcken.


Tidningen M3: Testade Lifebike C-Mute UNI G8 och ger den 4,5 av 5 i totalpoäng. De tycker att det är en bra cykel för pendling och gillar dess motor (som klarar uppförsbackar) samt att den är utrustad med skärm, korg, pakethållare och godkänt lås. Vidare tycker de att den kör väldigt bra och att växelsystemet från Shimano sköter växlandet felfritt!


Aftonbladet: I Aftonbladets cykeltest från 2020 tog Batavus Zonar E-Go hem titeln Bäst i test och beskrevs vara precis det som önskas av en bra elcykel: pålitlig, smidig och bekväm. En riktig fullträff! De gillade framförallt att skärmen är informativ och att det går bra att cykla i uppförsbacke.


Uppdatering: I Aftonbladets test från 2022 är de inte lika positiva eftersom cykeln har fått sig en rejäl prisökning. Men med tanke på den kvalitet som erbjuds låter vi Zonar E-Go ligga kvar tills bättre alternativ finns. 


Tidningen M3: Skriver att Crescent Elina är en pålitlig cykel som passar de flesta. De tycker att den är otroligt bekväm, växlar smidigt samt att frambromsen fungerar ypperligt. Bland nackdelar nämner de att batteriet är svårt att plocka ur. 


Allt om elcyklar: Har testat Crescent Elina och tycker att ger den ett totalbetyg på 17/25. De tycker att det är en bra dam elcykel som är bekväm, har goda last möjligheter samt att den håller god kvalitet. Bland nackdelarna för elcykeln nämner de att det inte går att snålköra i låg fart (köra på lågt effektläge i medvind). 


Vår testvinnare för cykel herr, Batavus Zonar E-Go vann Aftonbladets test där 22 elcyklar testades. Om cykeln skrev de; "Precis så här ska en elcykel vara. Stabil, bekväm och smidig med en rapp känsla".


Tidigare har vi även haft vinnare som Batavus Torino E Go och Merida eSpresso 300 EQ.
Vad skiljer cyklarna åt?

Eftersom elcyklars motorstyrka regleras av lagen har alla elcyklar samma maxhastighet på 25 km/h tillika samma motoreffekt på 250W. Det som skiljs åt mellan cyklarna är vridmomentet, vilket spelar stor roll om du har mycket last eller cyklar i uppförsbacke.


Detta gör att du snabbt kan ta dig runt i staden, oavsett om det är väldigt kuperat. Motorn i cykeln är snarare ett hjälpmedel och är skalbar, den hjälper dig endast så mycket du vill och enligt hur mycket du trampar. Den känner av ifall du har svårt att trampa och ger dig snabbt lite mer kraft.


Trimma elcykel

Det finns elcyklar av olika typer där det är relativt enkelt att ta bort spärren som stoppar motorstöd efter att mätaren passerar 25 km/h. I vissa fall har användare lyckats få upp sina elcyklar i 50 km/h. Detta är dock rätt komplicerat och kräver expertis för att göras på bäst sätt. Dock vill vi påminna om att det är olagligt att köra en trimmad cykel på allmän väg eftersom det kommer med flera säkerhetsrisker.


Elcykel barn

Det är helt okej för barn att köra elcykel eftersom det fortfarande klassas som en cykel. Tänk bara på att använda hjälm, 25 km/h är ändå rätt fort på endast två hjul! Utöver en egen cykel för ditt barn går det ofta att utrusta dem med barnstol på pakethållaren.


Att tänka på 

Är du boende i stan lär du rikta dina prioriteringar till en smidig cykel med bra effekt samt med korg eller pakethållare för att ta med dig din väska. Dina däck ska helst vara tunna för att enkelt styra mellan bilar och portar. Allra helst vill du också ha ett lågt insteg eftersom det gör det enklare att hoppa på och av vid rödljus


Du behöver inte ha det största batteriet eftersom du med största sannolikhet kommer att ladda cykeln varje dag efter jobbet.


För stadspendling finns det en del saker du bör ha koll på när du väljer elcykel. Och det handlar främst om korg, godkänt lås, lagom breda däck (för jämn åktur och dämpning), lyktor och pakethållare.


Idag finns det väldigt många tillverkare av elcyklar och de som har gjort bra ifrån sig hos experttester är bl.a. Crescent, Lifebike, MADE, Merida, Momas, Monark och Evobike.
elcykel bäst i test

 Ta dig smidigt fram genom stadstrafiken med den bästa elcykeln!


Tips 1: För maximal säkerhet på din elcykel är det bra att vara utrustad med en hjälm. Läs därför vårt test om den bästa cykelhjälmen där vi jämför och utser cykelhjälm bäst i test


Tips 2: Om du är mer intresserad av en elsparkcykel kan vi tipsa dig om att läsa vårt test om den bästa elscootern just nu eller vårt test där vi utser den bästa el mopeden! Jämför elpriser är ett bra sätt för att hålla nere kostnaderna på dina elräkningar.


Tips 3: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har elcykel rea på ovanstående cyklar. På så vis kan du göra ett riktigt fynd = den bästa elcykeln till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.
Vanliga frågor och svar

 • Hur mycket kostar en elcykel?
  Våra testvinnare kostar mellan ca 20 000-30 000 kronor. Det finns såklart både billigare och dyrare cyklar men dessa fungerar mycket bra för de flesta människor som både cykelpendlar och som vill få en bättre kondition.
 • Vad kostar batteri till elcykel?
  Batteriet utgör en stor del av cykelns kostnad. Du får räkna med att ett nytt batteri kostar ca 6000-9000 kronor.
 • Vilken elcykel är bäst i test?
  Vi lyfter fram Lifebike C-MUTE UNI G8 och Batavus Zonar E-Go som de bästa elcyklarna just nu.
 • Varför elcykel?
  Det blir mycket bekvämare att lättare att cykla vilket gör att många börjar cykelpendla i stället för att åka bil vilket är bra för miljön. Trots lättare motstånd i jämförelse med en traditionell cykel får du också bra motion av cykelpasset.
Bäst i test Guidens biltillbehörs- och fordonstester


Du hittar även fler relaterade tester inom underkategorierna bildäckbiltillbehörfordon & maskiner.
Philip Andrén

Bäst i test: Elcykel

Philip - redaktör på Bäst i test Guiden.


Här på Bäst i test Guiden djupdyker Philip inom områdena ljud, bild och teknik. Släng gärna iväg en fråga till Philip om ni undrar över snabba datorer, schyssta hörlurar eller smarta hushållsapparater.


Vid sidan av jobbet studerar Philip även inom International Business på Stockholms Universitet. På fritiden umgås han allra helst med vänner och lagar god mat.Ursprungstestet skrevs 2019-05-29 och uppdaterades senast