B2B - Bäst i test Guiden


Över 200 000 besökare per månad

Sedan starten har vi hjälpt tusentals besökare att hitta de allra bästa produkterna med våra tester. Vi växer stadigt med antal besökare per år, vilket är ett gott tecken på bra innehåll kombinerat med noggrant arbete. Läs mer om hur vi jobbar här.


Gratis exponering för företag som testvinnare

När ditt företags produkt eller tjänst får chansen att synas som testvinnare i våra tester så exponeras ni samt eventuella återförsäljare till tusentals besökare varje dag! Helt gratis! 


Vill du komma med i ett test?

Våra tester är oberoende, vilket innebär att inga tester är köpta av någon annonsör eller varumärke. För att bli testvinnare på Bäst i test Guiden behöver man helt enkelt se till att vara är bäst inom sin kategori.


Skicka in produktprover

Om du eller ditt företag har en vara, eller flera varor, som ni vill skicka in till oss för en chans att bli omnämnd som testvinnare så är ni välkomna att kontakta oss.


Annonsera i våra nyhetsbrev 

För att öka exponeringen ytterligare, oavsett om du är testvinnare eller ej, finns möjligheten att annonsera i våra nyhetsbrev, där vi har hela 200.000 prenumeranter som är trogna besökare till Bäst i test Guiden. Öka dina försäljningssiffror idag - kontakta oss så återkommer vi med offert!Vanliga frågor och svar 

Hur blir en produkt/tjänst bäst i test?

- Vi tar hänsyn till flera aspekter när vi utser en produkt eller tjänst till bäst i test. Våra tester kan inte köpas, utan vi gör en objektiv bedömning på vad som är bäst just nu. Om du eller ditt företag vill bidra till ett test i form av information, testprodukter eller liknande får du gärna höra av dig till oss. Läs mer om hur vi gör våra tester här. 


Kan man använda er bäst i test-logga?

- Ja, det är kostnadsfritt att använda vår bäst-i-test-logga om ditt företags produkt eller tjänst har blivit testvinnare i våra tester. Kontakta oss på mail för att få den i högupplöst format. 


Är du en återförsäljare till någon testvinnare, men finns inte med på testsidan?

- Vi samarbetar med affiliatenävterk och det är deras partners som vi får en liten provision ifrån. För att ditt företag ska synas på Bäst i test Guiden rekommenderar vi att ditt företag vänder sig till något av de befintliga affiliatenätverken på marknaden och sedan kontaktar oss för att sy ihop ett provisionssamarbete.