Belgiska våfflor kräver ett annat våffeljärn

 

Tester - Belgiskt våffeljärn

Har du ätit en belgisk våffla någon gång? I så fall var det nog utomlands, för i Sverige är de inte en så vanlig syn - än så länge. Längre söderut är dessa dock vanligt förekommande och det som skiljer dem från de traditionella våfflorna, är främst att de är tjockare och ofta fyrkantliga. Det får med andra ord plats mycket grädde, sylt eller chokladsås i dem.

 

Belgiska våfflor börjar bli mer populära även i Sverige och är ett trevligt inslag på matbordet om man vill bjuda vänner eller familj på något extra. För att våfflorna ska få rätt form och tjocklek krävs dels en annan våffelsmet, som innehåller jäst, men även ett så kallat belgiskt våffeljärn som är vanliga i bland annat USA.

 

Jag vill läsa om vanliga våffeljärn istället (enkelt/dubbelt våffeljärn)

 

 

 

Bästa belgiska våffeljärnet 2018/2019

Eftersom denna typ av våffeljärn inte är så vanliga i Sverige, är utbudet av produkter litet och experterna har inte några aktuella test. Men ett belgiskt järn som fått många riktigt bra omdömen av konsumenterna är Cloer 1445.

Bra våffeljärn för Belgiska våfflor

 

Riktigt bra våffeljärn för belgiska våfflor - Cloer CL1445
(Klicka på bilden för mer information på Cloers hemsida)

 

Se dagens aktuella pris

 

Detta är ett våffeljärn som funnits sedan 2012 vilket gör att konsumenterna hunnit dela med sig av sina upplevelser. Här på Bäst i test Guiden tar vi ju alltid hänsyn även till användarnas åsikter, och denna gång extra mycket, eftersom tidningarna inte har några tester.

 

Fyra av dessa omdömen är; "Mycket bra produkt. Funkat finfint från första gången jag gräddade mina härliga våfflor. Rekommenderas, då jag under en lång tid fick leta efter ett belgiskt våffeljärn.", "Min pojkvän är kock och det är svårt att hitta en present till honom. Nu har han använt det flera gånger och är riktigt exalterad över det", "Fungerar jättebra", "Kanon, jättebra produkt!"

 

Här köper du våffeljärnet till bästa pris

KitchenTime säljer detta våffeljärn här för 509 kronor just nu. Det är Sveriges bästa pris idag och frakten hem till dig ingår i priset!

 

Hos Tretti kostar det 522 kronor när du klickar här och då ingår frakten hem till dig!

 

Hos CDON finns det för 629 kronor här. I detta pris ingår även frakt för en rättvis jämförelse mot de övriga butikerna.

 

Hos WhiteAway kan du också få det hem till dig för 995 kronor när du klickar här och frakten är dessutom gratis!

 

Hos Enemo kostar det bara 995 kronor inklusive frakt när du klickar här!

 

Belgiska våfflor serveras med glass, chokladsås och färska jordgubbar

Njut av nygräddade belgiska våfflor med din favoritfyllning.

 

Kanske vill du även veta vilken grill som är bäst i test? Eller ska du köpa kyl och frys och vill ha värdefulla råd - helt gratis? Vi har tagit reda på vad som är bäst just nu. Klicka bara på länkarna, så kommer du direkt till sammanställningarna.

 

Tips: Du som går med i vår Facebook-grupp får information när någon av de rikstäckande kedjorna har REA på ovanstående våffeljärn. På så sätt kan du göra ett riktigt fynd = det bästa belgiska våffeljärnet till det lägsta priset! Klicka på GILLA så sköter vi bevakningen åt dig.

 


Om Bäst i test Guiden
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen med vår webb. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen, godkänner du detta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få information om marknadens bästa produkter.